Koninklijke Harmonie van Herent vzw.  ©2017

Van harte welkom op de site van KL!NK, ons instaporkest!

KL!NK is het kleine zusje van de Koninklijke Harmonie van Herent, een leuk orkest voor jonge en beginnende muzikanten met als doel samen te leren musiceren als ze al een jaartje een instrument bespelen en zich voor te bereiden op het spelen in het harmonieorkest.

KL!NK

KL!NK repeteert op maandagavond van 19u tot 20u, in school Toverveld in Veltem (Herent).
Tweemaal per jaar geeft KL!NK een leuk concertje.
Uiteraard maken we ook veel tijd vrij voor leuke activiteiten met alle KL!NKERS !

KL!NK

Het belooft weer een schitterend KL!NK concert te worden: samen met de afdeling woord (Lemmens) en een aantal solisten zorgen de KL!NKers voor een leuke muziekale avond!

Tickets zijn altijd te verkrijgen op het einde van de repetitie van KL!NK, of via info@harmonieherent.be

Volg ons ook op: youtube facebook