Koninklijke Harmonie van Herent vzw.  ©2019

Van harte welkom op de site van KL!NK, ons instaporkest!

Op maandag 6 mei houdt KL!NK een open repetitie. Speel je een blaasinstrument of slagwerk en heb je zin om samen te musiceren? Noteer deze datum dan zeker in jouw agenda en neem je vrienden uit de muziekschool mee!

Op deze open repetitie mag iedereen die interesse heeft komen meespelen of kijken. Ouders mogen ook blijven en kunnen tijdens de repetitie de bestuursleden aanspreken voor wat extra informatie. We sluiten de repetitie af met een drankje om elkaar wat beter te leren kennen en om al eens te luisteren wat het ‘grote’ harmonieorkest in petto heeft.

Hopelijk tot dan!

KL!NK is het kleine zusje van de Koninklijke Harmonie van Herent, een leuk orkest voor jonge en beginnende muzikanten met als doel samen te leren musiceren en zich voor te bereiden op het spelen in het harmonieorkest.

KL!NK

KL!NK repeteert iedere maandagavond van 19u tot 19u45(?) in school Toverveld in Veltem (Herent). Speel je al minstens een jaar een blaasinstrument of slagwerk? Kom dan zeker eens een kijkje nemen om het plezier te ontdekken van het musiceren in groep!

Naast de wekelijkse repetities gaan we ook elk jaar samen op repetitieweekend, de ideale gelegenheid om elkaar ook op een andere manier te leren kennen!

KL!NK

Tweemaal per jaar tonen de KL!NKers met hun werk aan de buitenwereld. Ze spelen ook elk jaar een bibconcertje voor de bezoekers van de bibliotheek in Herent. Dit jaar zal dat doorgaan op 23 maart. Kom zeker eens kijken!

Regelmatig werken KL!NK en het harmonieorkest samen. Zo speelde KL!NK het voorprogramma van het afgelopen concert over de Grote Oorlog 1418 en staan ze binnenkort samen op het podium met het harmonieorkest voor de Kleine Prins.

Volg ons ook op: youtube facebook